Nieuwe start vanaf november 2021

Square

Ook in het najaar van 2021 willen we initiatiefnemers een podium bieden om initiatieven te presenteren. Initiatievencafé Castricum brengt mensen graag in contact met anderen die deze initiatieven verder kunnen brengen.

Daarom organiseren we, als de Corona maatregelen dit toelaten, op vrijdag 26 november een nieuwe LIVE editie van het Initiatievencafé op de vaste locatie clubMariz Lounge.
Tijdens het Initiatievencafé pitchen Castricummers hun idee. Zij vertellen hoe zij Castricum een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag.

Doel
Het doel is initiatiefnemers, gemeente, maatschappelijke instanties, ondernemers en betrokken Castricummers samen te brengen en elkaar verder te helpen.

Aanmelden om te pitchen
Aanmelden kan hier. Omdat er soms meer pitch aanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *